.

Het gebeurt regelmatig dat een email in de spambox terecht komt. Kijk altijd eerst daar!

Adresgegevens 

Hoe kan ik Sieraden en Kralen bereiken?

24 uur per dag via email verkoop@sieradenenkralen.nl

Per telefoon: 0299-780167 tussen 09:00 – 17:00 uur

Per post via onderstaand adres:

Sieraden en Kralen
Rennekencamp 6>br />1141 RX
Monnickendam
Nederland

Vanaf 7 januari 2022 worden er weer BTW fakturen aangemaakt. De BTW zoals vermeld op de faktuur is inbegrepen in het totaalbedrag. Wordt niet apart bijgeteld.

Let op: betaling per bankoverschrijving is niet hetzelfde als betaling via Afterpay. Wij gebruiken geenAfterpay

Hoe kan ik bestellen?

U kunt op meerdere manieren bestellen: via de website de bestelling inbrengen, of een email met daarin uw bestelling sturen naar verkoop@sieradenenkralen.nl

Voor verzending naar het buitenland:

Als u in het Euro deel van de EU woont, kunt u uw bestelling ook per email doorgeven. Uw bestelling wordt dan in de website geplaatst, uw krijgt een bevestiging daarvan toegezonden en u kunt per bankoverschrijving betalen. De Iban bank gegevens staan in de bevestiging vermeld.  Het is wel mogelijk om per Paypal te betalen, maar niet apart met creditcard.  De verzendkosten naar het buitenland verschillen van de binnenlandse verzendingen. 

Bestellen, verzenden

Er is een minimum bestelbedrag van 4 euro ingesteld, en de minimum verzendkosten bedragen 2,25 euro. (Envelop gewicht tot 50 gram.)

De webshop is gericht op de verkoop aan particulieren en aan professionele sieraden maaksters/makers.

Als u voordat u gaat bestellen een klanten account aanmaakt, loopt u sneller door het bestel- en betaalproces omdat uw gegevens dan al genoteerd staan. Ook kunt u heel makkelijk terugzien wat u in eerdere bestellingen besteld heeft. Noteer uw wachtwoord!

Voor envelop verzendingen: het bestelde artikel wordt zo goed mogelijk verpakt, meestal in een gevoerde envelop. Maar risico van stuk gaan is niet uit te sluiten. Laat kwetsbare artikelen altijd per brievenbusdoosje bezorgen. Dan is de verpakking een stuk steviger.

Betaalmethode

Hoe kan ik betalen?

Bij sieradenenkralen.nl kunt u veilig online betalen via Ideal,  Paypal of bank.

Als u kiest voor bankbetaling wordt uw bestelling in behandeling genomen zodra uw betaling ontvangen is.

Uiteraard kunt u ook rechtstreeks per email bij ons bestellen. de bestelling wordt dan voor u in de website geplaatst en de rekening wordt per email naar u toegezonden. De betaling kunt u daarna naar onze bankrekening overmaken. Als er binnen enkele dagen geen betaling ontvangen is. kunnen wij uw bestelling niet langer reserveren. Wel kunt u hierover kontakt met ons opnemen via ons emailadres verkoop@sieradenenkralen.nl

Bankrekeningnummer: 

IBAN: NL16KNAB0254932398

tnv: Sieraden en Kralen te Monnickendam

Verzending

Wie levert de bestelling af?

In het binnenland zal uw bestelling door PostNL afgeleverd worden. Bent u overdag niet thuis? Wij hebben ook de optie om via PostNL Pakjes gemak de bestelling bij een afleverpunt bij u in de buurt te bezorgen. Dit geldt uitsluitend voor pakketten. 

Verzending per envelop is altijd voor eigen risico, maar het gaat praktisch altijd goed.

Over het algemeen worden de pakketten wereldwijd verstuurd via PostNL. De kosten voor aflevering worden berekend op basis van het land waarnaar de bestelling verstuurd moet worden en het totaal gewicht (inclusief verpakking) van de bestelling. De verzendkosten voor pakketten naar het buitenland verschillen van de prijzen voor binnenlandse verzendingen. In verband met de veiligheid wordt met track en trace code verzonden.   Envelop verzendingen zijn voor eigen risico.

Retourneren

Hoe kan ik iets terugsturen? 

Als u een artikel retour wilt sturen kan dat. Wettelijk heeft u 14 dagen respijt waarbinnen u een ontvangen artikel kunt weigeren en retoursturen. Stuurt u altijd eerst even een email naar verkoop@sieradenenkralen.nl voor u iets retour stuurt en geeft u de reden van retoursturen ook aan. Probeert u zoveel mogelijk het artikel in de originele verpakking terug te sturen. Het adres waar u het heen kunt sturen is:

Sieraden en Kralen
Galgeriet 23 
1140 GD Monnickendam

Nadat wij het artikel ontvangen hebben wordt het gecontroleerd en daarna krijgt u uw aankoopbedrag terugbetaald. Retourzendingen geschieden voor eigen kosten.

Mocht een artikel gebroken of beschadigd bij u afgeleverd worden, maakt u dan aub foto’s van de verpakking en van het artikel. Deze kunt u dan naar verkoop@sieradenenkralen.nl sturen als bewijsstuk.