Sieraden Edelstenen

Sieraden Edelstenen

Bekijk de laatste aanbiedingen en nieuw binnengekomen artikelen!

Onze sieraden, bestaande uit kettingen, armbanden, oorbellen en splitsieraden zijngemaakt van edelstenen in combinatie met sterling zilveren onderdelen, verzilverde onderdelen, 14 karaats gouden onderdelen of Vermeil gouden onderdelen, maar ook met "gewone"metalen kralenkapjes of tussenkralen. Veel van de sieraden zijn handgemaakt en daar is dan vaak maar 1 stuks van verkrijgbaar. Maar u kunt altijd vragen of er nog kralen over zijn om er iets bij te maken.

Sterling Zilver: dit is een legering van 92,5% puur zilver en 7,5% koper. Er staat een merkje met .925 op de meeste sterling zilveren onderdelen. Deze verhoudingen zijn wettelijk vastgesteld. 100% zilver is te zacht om te gebruiken, hoewel er in Azie kralen gemaakt worden van 100% zilver door bergvolken.

Vermeil Goud: Op een sterling zilveren onderdeel worden laagjes van 14 karaat tot 22 karaat goud aangebracht. Het is geen 100% goud, maar ziet er wel heel natuurlijk uit en de kwaliteit is ook goed, omdat het op sterling zilver aangebracht wordt.

Verzilveren of vergulden - silverplated of goldplated: De onderdelen worden door een goud- of zilverbadje gehaald. Het resultaat ziet er mooi uit. Echter, na langer gebruik kan dit laagje slijtage vertonen.

Er wordt een btw faktuur aangemaakt.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-100 van 339

Van hoog naar laag sorteren
per pagina