Kralen

Kralen

Mooie kwaliteit glaskralen in veel verschillende kleuren en soorten. Zowel als losse kralen, per zakje als in snoeren. Facetgeslepen, Swarovski style, diverse soorten Tsjechische glaskralen, Glasparels en Rocailles. Ook Swarovski en Preciosa. In de zijbalk kunt u het onderdeel aanklikken dat u wilt bekijken.

Er zijn heel veel kleuren en maten rocaille kralen, zowel Miyuki als merkloze. De Miyuki rocaille kralen zijn allemaal heel gelijkmatig van vorm en grootte. De merkloze kralen zijn veel goedkoper maar soms ook onregelmatiger. Als er veel zakjes van een bepaalde kleur of maat besteld worden, wordt het meestal in 1x afgewogen. Als dat voor u niet goed uitkomt, omdat u bijvoorbeeld voor meerdere personen bestelt, laat u dat dan even per email weten. Dan wordt daar rekening mee gehouden.

10 gram rocailles 6/0 bevat ongeveer 120 kraaltjes. 10 gram 8/0 rocailles bevat ongeveer 300 kraaltjes.

Bij aankoop van minimaal 5,50 euro aan rocailles krijgt u 1 zakje erbij, gratis! De Miyuki rocailles en delica's zijn hiervan uitgesloten. Als u voorkeur heeft vwb. de kleur van de gratis rocailles, laat u dat dan weten per email.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-100 van 1315

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-100 van 1315

per pagina
Van hoog naar laag sorteren