Nieuwsbrief

NIEUWSBRIEF INFORMATIE

Voor iedereen de beste wensen en een goed en gezond 2024 gewenst!

Er zijn nieuwe jadekralen, 4mm, binnengekomen in geel, roze, blauw, en groen. Evenals 4mm glaskralen in verschillende kleuren.

Alle “gewone” rocaille kralen kosten vanaf nu nog slechts 40 cent per zakje van 10 gram. Dit geldt dus niet voor Miyuki rocaille kralen, delica’s of tila kralen.

deze zomer zijn er veel sieraden zoals armbanden, (surf)kettingen en oorbellen toegevoegd. Praktisch alles handgemaakt. Er zal in de komende weken, maanden, nog meer bijkomen. Veel staat ook op Pinterest.

Na een lange en koude winter is er dan eindelijk voorjaar in de lucht. Afgelopen winter zijn er heel veel sieraden gemaakt, voornamelijk oorbellen, maar ook kettingen en armbanden. Internationaal zijn ze voor een deel opgenomen in de Etsy collectie onder de naam: ElliesstuffNL.etsy.com. Daar zijn de prijzen inclusief verzendkosten, maar er moet ook een deel aan Etsy afgedragen worden. Vandaar het verschil in prijzen.

Wat ik zelf heel leuk vind om te maken zijn de oorbellen met handgeschilderde kralenkapjes. Het zijn trompetbloem achtige kralenkapjes die ik met verschillende kleuren verf beschilder. Elke keer weer een verrassing hoe de kleuren uitpakken. Vaak worden ze gemaakt met Swarovski kralen, die oorbellen zijn wat prijziger. Maar er worden ook gewone glaskralen gebruikt, met lagere prijzen. Er zijn sowieso heel veel oorbellen in de collectie, nog niet eens allemaal opgenomen in de shop. Heel veel plezier gewenst met rondkijken!

Helaas is de pagina met aanbiedingen momenteel vanwege een technische fout niet te gebruiken. De pagina staat off line, en het is onduidelijk wanneer hij weer zal verschijnen. De aanbiedingen staan nu allemaal op de vermeld bij de produkten. Het zijn er heel veel!

Nieuw zijn de verschillende manchetarmbanden, gemaakt met Miyuki tila kralen, Miyuki rocailles, tsjechische tile kralen en superduo kralen. Geregen tussen leren koorden/banden van 1-2mm dik. Het is superleuk om hiermee te werken, uit te zoeken wat het beste past bij elkaar. Er zijn trouwens heel veel Miyuki rocaille kralen toegevoegd, Delica kralen, 11/0, 8/0 en 6/0. Heel veel kralen zijn in Picasso style.

Het nieuwe jaar is begonnen met veel nieuwe kralen, voornamelijk 4 en 3mm Facetgeslepen glaskralen. In heel veel verschillende kleuren. Verder nieuwe Miyuki rocaille kralen van 3mm (8/0). 4mm (6/0) komt later. Er zijn een paar armbanden gemaakt, manchet armbanden, in de stijl van native Americans en andere patronen. Daarvan volgen er nog meer. Zie ook de metalen knopen (buttons) die hierbij gebruikt worden, ze staan sinds enkele dagen online. Verschillende armbanden kunnen op maat gemaakt worden, neem hierover kontakt op met [email protected]

In december is er hard gewerkt om alle 3 en 4mm tsjechische Facetgeslepen en firepolished kralen online te zetten. Ze worden per zakje van 48-50 stuks verkocht. Daarnaast zijn er veel armbanden gemaakt met deze prachtige kralen. Enkele armbanden, dubbele armbanden en zelfs een hele mooie zwart met parelmoer kleur drie dubbele armband. Armbanden op memory wire en ook hele mooie subtiele dubbele halskettingen van deze kralen. Dd kralen schitteren in het lamp- en kaarslicht. De maten van verschillende sieraden kunnen aangepast worden. Neem hiervoor kontakt op met [email protected]

Er zijn een aantal nieuwe 6mm en 8mm armbanden toegevoegd. Er komen er nog meer aan. De laatste maanden van het jaar zijn er altijd veel aanbiedingen. Sla uw slag vwb verschillende soorten sieraden en veel kralen. Katsuki blijft een belangrijk item, er verschijnen nog altijd nieuwe kleuren en toepassingen. De kralendoosjes worden regelmatig uitgebreid, binnenkort komen er ook lege online zodat u allerlei sieraden en kleine kralen makkelijk kunt opbergen.

Korte sluiting van de webshop vanaf maandag avond 17 oktober t/m 20 oktober. In de loop van 21 oktober zijn we weer online.

Er zijn veel nieuwe zakjes en snoeren met kralen toegevoegd: acryl kralen, facetgeslepen glaskralen vanaf 2mm snoeren/ zakjes, 4mm snoeren/zakjes 6mm snoeren / zakjes. Nieuwe bedels, armbanden van 4mm. Nieuw worden/zijn ook kralen doosjes met verschillende katsuki kralen inclusief elastisch rijgdraad, kauri schelpjes en meer. Binnenkort zijn er zulke kralendoosjes beschikbaar met 4mm, 3mm en 2mm rocailles kralen, ook inclusief rijgdraad.

Vakantie Sluiting!

Vanaf dinsdagavond 13 september a.s is de webwinkel wegens vakantie gesloten. Rond 24 september zijn we weer terug en kunt u weer bestellingen plaatsen.

Adreswijziging!

Vanaf 10 juli is het adres van Sieraden en Kralen voor het ophalen van bestellingen gewijzigd naar: Rennekencamp 6 te Monnickendam. Op verzoek is het ook mogelijk om kralen, sieraden of onderdelen te bekijken. U bent welkom op afspraak, en nadat u aangegeven heeft om welke artikelen het gaat, zodat er een sortering voor u klaargelegd kan worden.

De vakantie is voorbij en er is alweer hard gewerkt aan de nieuwe bestellingen. Er komen nog steeds veel nieuwe artikelen binnen die allemaal terug te vinden zijn onder het kopje Nieuw. Er zijn een aantal mooie kettingen toegevoegd zoals bijv. de zwarte agaatketting met turkoois en de zwarte agaatketing met jaspis imperial. Veel van de surfkettingen zijn uitverkocht, er komen binnenkort nieuwe binnen. Net als de polulaire Katsuki uiltjes en vlinder kralen.

komend weekend (vanaf 4 juni) is de winkel gesloten t/m 11 juni ivm vakantie. Heeft u nog iets nodig, bestel dan snel!

Er zijn heel veel nieuwe acryl kralen binnengekomen in geel, blauw, roze, wit etc. Enorm leuk voor voorjaars sieraden.

Alle 7 gemaakte armbandjes zijn verkocht en het donatie bedrag is overgemaakt naar giro 555. Hartelijk dank voor uw medewerking!

Op 7 maart is er een armbandje voor Ukraine in de webshop geplaatst. Het armbandje kost 4,45 euro en daarvan gaat 2,75 euro naar giro 555 voor ondersteuning van deze mensen in hun grote nood. Op dit moment zijn er 3 armbandjes verkocht en er worden nog nieuwe bijgemaakt. Ik houd u op de hoogte!

Er zijn sind begin van dit jaar veel nieuwe artikelen binnengekomen, zoas bijvoorbeeld snoeren met (edelsteen)kralen, armbanden, katsuki kralen, oorbellen en kettingen. Bij de aanbiedingen zijn momenteel veel snoeren of zakjes met glaskralen (facetgeslepen, firepolished of electroplated). De glaskralen zijn voor een groot deel nu gezet op snoeren met een gemiddelde hoeveelheid van 47-50 stuks. Er komt ook veel met deze inhoud in zakjes binnen. Ook veel van de aangevoerde snoeren met edelsteen kralen komen binnen op snoeren van maximaal 50 stuks, of zelfs minder. Dat is praktisch voor diegenen die liever niet zo heel veel kralen tegelijk willen kopen, omdat er bijvoorbeeld alleen een armband gemaakt hoeft te worden. Er is geen prijsverschil, bijvoorbeeld twee kleinere snoeren kosten net zoveel als 1 groter snoer gekost zou hebben. Hier en daar is er nu nog een mogelijkheid om kleinere kralen per stuk te kopen, maar dat stopt binnenkort. We gaan de lente tegemoet, met hopelijk veel licht en zonnig weer. En dat nodigt uit tot het maken van lichte en vrolijke sieraden!

Vanaf 7 januari wordt er btw vermeld op de faktuur.

In januari worden er weer veel nieuwe artikelen verwacht.

Wegens de drukke dagen in november en december was er geen tijd voor een nieuwsbrief.

Oktober heeft weer veel nieuwe artikelen gebracht, zoals bijvoorbeeld de Tila armbandjes, de Chakra hangers, acryl kralen o.a. in 14mm, 20mm en 25mm. Veel AAA kwaliteit bicones van 4mm. Dat zijn chinese imitaties van Swarovski, maar er is praktisch geen verschil in kwaliteit, wel in de prijs. Kralen met het Boze Oog, Smiley kralen, katsuki Smiley kralen en nieuwe gemengde kleuren Katsuki 4mm kralen. Nieuwe tila kraaltjes, oorhangers met cat eye cabochons en verschillende nieuwe sets met oorhangers. En het gaat nog een poosje door met nieuwe artikelen.

Ivm een korte afwezigheid vrijdag 24 september worden bestellingen op maandag afgestuurd.

Er is hard gewerkt, er zijn heel veel nieuwe artikelen toegevoegd en dat zal nog even doorgaan. Nieuwe houten kralen in houtkleuren, glasparel kralen in verschillende kleuren, nieuwe snoeren met rondel kralen. Er zijn Miuyki tila armbandjes en andere armbanden met bijv. Cocoskralen. Neem de tijd en bekijk het rustig.

Vanaf zondag 29 augustus zal de webshop ivm vakantie gesloten zijn t/m half september. De webshop sluit op zaterdagavond 28 augustus. Bestellingen die tot dat moment zijn ontvangen worden afgestuurd op maandag. Tijdens de vakantie kunnen er beperkt e-mails beantwoord worden. We hopen op droog weer!

Er is weer heel veel nieuws in de webshop gezet. Dat is in het onderdeel Nieuw terug te vinden. Er zijn nieuwe armbanden en nieuwe kettingen bijgekomen. Vaak gemaakt met natuurlijke kralen zoals hout, smalle schelpkralen (heishi) en donkere en lichte cocoskralen. Een ketting met cocoskralen erin is prettig draagbaar, want minder zwaar. Er zijn een aantal nieuwe surf kettingen, met zowel edelsteen kralen (aventurijn, jaspis) als cocoskralen, schelp en houtkralen. De cocoskralen worden binnenkort geplaatst.

Elke week komen er nieuwe snoeren en andere artikelen binnen. Kijk bij Nieuw voor als het nieuwe!

Er is de afgelopen maanden hard gewerkt, er moesten wijzigingen in het programma aangebracht worden, hier en daar ging soms iets niet helemaal goed. Er kwamen heel veel nieuwe produkten binnen en die moesten allemaal gefotografeerd en ingevoerd worden. Er zijn prachtige jade kralen in verschillende (snoep)kleuren op voorraad, helemaal te gek voor armbandjes of andere sieraden. Er zijn nieuwe kleuren rocailles, gericht op het voorjaar en ook heel veel facetgeslepen kralen in mooie kleuren. Kom eens kijken in de webwinkel, zie hoeveel er te koop is!

Sinds maandag 11 januari is onze nieuwe webshop online! Er is heel hard gewerkt door de technische man achter deze winkel, en hij verdient alle lof voor al het werk dat hij verzet heeft. Magento 2 is een zeer uitgebreid programma, en we zijn nog aan het ontdekken wat wel en niet mogelijk is. Niet alles gaat ook meteen goed, er zijn af en toe wat hobbels te nemen. Maandag was ten eerste al een hele drukke dag met veel bestellingen en dan ook nog de uitdaging om dat met een ander programma af te handelen. Niet alles is jammer genoeg meteen goed gegaan, maar het is zo langzamerhand wel gecorrigeerd.

Ondertussen kwamen er ook veel nieuwe produkten binnen, mooie snoeren, zakken met rocailles, hangers, cabochons en nog veel meer. Dat wordt allemaal nog verwerkt deze week.

Als u iets tegenkomt wat niet goed werkt of wat problemen geeft, laat het me aub zo snel mogelijk weten. Dan kan er voor gezorgd worden dat het wel goed gaat!

Er zijn heel veel snoeren met (edelsteen) kralen binnengekomen, zoals bijvoorbeeld de Jaspis zee sediment, bloedsteen kralen, heliotroop kralen etc. Let op: De hoeveelheid kralen per snoer is in China verminderd: bijv. de 63 kralen voorheen op een 6mm snoer is nu rond de 61 stuks. Voor 8mm kralen is het 45-46 kralen per snoer. Dit zal aangepast gaan worden, maar dat neemt nogal wat tijd.

Er zijn nieuwe kleuren katsuki 6x1mm toegevoegd, er komen er nog meer aan. Alle snoeren katsuki kralen 6x1mm kosten 1,85 euro.

Toegevoegd zijn rolletjes 10 meter 0,8mm en 0,6mm gekleurd nylon elastisch rijgdraad. 1 euro per rolletje!

De afgelopen 2 weken is er hard gewerkt aan het toevoegen van nieuwe artikelen, zoals veel snoeren Katsumi kralen en armbandjes gemaakt met Katsumi kralen in allerlei kleuren. Daarnaast snoeren met verschillende soorten en kleuren (agaat) kralen - nieuw en aanvulling - facetgeslepen 3en 4mm kralen in veel kleuren en snoeren 4x6mm facetgeslepen glaskralen in goud- en zilverkleur. En nieuwe snoeren aventurijn splitkralen en rood gestreepte agaat splitkralen. Onderweg zijn nog nieuwe druppelvormige agaatkralen en zoetwater pareltjes. Er is steeds wel iets nieuws.

De vakantie is weer voorbij, vol goede moed gaan we door met de verkoop van kralen en sieraden!

Van af 7 september is de webshop een weekje dicht ivm vakantie. Alle bestellingen die t/m zondag binnenkomen worden afgestuurd.

veel nieuwe facetgeslepen glaskralen vn 3,5 en 4mm!

Katsuki!

Er zijn veel nieuwe snoeren katsuki binnengekomen in 0.a. roze, wit, geel, aquamarijn, turkoois groen en navy blauw.

Er zijn 6mm snoeren katsuki kralen, voornamelijk gemengde kleuren maar ook in turkoois, roze-oranje, navy etc. In 4mm op het momet nog alleen gemengde kleuren. Later deze week komen er nieuwe snoeren binnen. Er zijn een paar mooie Surfers kettingen gemaakt, eentje met imitatie turkoois en armbanden.

Wegens een korte vakantie zal de webshop vanaf dinsdag 21 juli t/m vrijdag 24 juli 2020 gesloten zijn. Zaterdag is de winkel weer open!

Het gebeurt heel regelmatig dat bestellingen die in het weekend geplaatst worden en door ons verstuurd worden op maandag pas op dinsdag verwerkt worden door Post.NL en dan op woensdag worden afgeleverd. Helaas kunnen wij daar niets aan doen.

14 juni 2020

Er is veel nieuw binnengekomen zoals nieuwe ronde veerslotjes, karabijn sluitingen van 8x12mm in goudkleur en zilverkleur, snoertjes 3mm kralen o.a Rozekwarts, Lapis lLzuli en Afrikaanse turkoois. Nieuwe hanger mantel schelpen en mooie ronde kristalhangers in metaal met rhodium plating. Aanvulling en nieuwe groene jadekralen, bergkristal en 4mm rozekwarts kralen en edelsteen kralen onregelmatig in grootte: rozekwarts, lapis lazuli, aventurijn en tijgeroog.

9 juni 2020

Er zijn weer nieuwe kleuren rocailles!

Als u voor meer als 45 euro besteld, hoeft u geen verzendkosten te betalen. (Verzending met brievenbuspakje)

april 2020

Ook bij ons is het door de corona crisis drukker geworden. Er worden heel veel rocailles en andere kralen en onderdelen verkocht en er wordt hard aan gewerkt om de hoeveelheden ervan op peil te houden. Dat lukt niet altijd zonder meer omdat ook verschillende groothandels moeite hebben om hun voorraden op tijd aan te vullen.

Het is boeiend om te merken dat zoveel mensen in deze lastige tijd toch kunnen genieten van handwerken, knutselen en doe-het-zelven. Maar het kan gebeuren/voorkomen dat sommige kralen of kleuren tijdelijk uitverkocht zijn of dat afsturen van een bestelling net iets langer duurt als u gewend bent.

BTW regeling

Door een wijziging in de belasting wetgeving betreffende de BTW zal Sieraden en Kralen vanaf 1 april 2020 geen 21% BTW vermelden op de faktuur.

Omdat wij wel gewoon 21% BTW moeten betalen over alle inkopen binnen de EU of invoerrechten + administratiekosten bij invoer van artikelen buiten de EU en ook verder op allerlei gebieden deze kosten moeten betalen maar niet langer retour betaald krijgen, is het jammer genoeg niet mogelijk om alles met 21% af te prijzen. Van de meeste kralen en sieraden zal de prijs lager worden. Met dat afprijzen wordt gestart op 1 april. Dit zal niet binnen enkele dagen afgerond zijn, maar het zal zeker enige tijd in beslag nemen. Als u hier vragen over heeft, stuurt aub een email naar [email protected] , u krijgt zo spoedig mogelijk een antwoord.

Het grootste deel van de prijzen is nu aangepast.

Corona virus

Heel veel volwassenen en kinderen zijn momenteel gedwongen door de omstandigheden thuis. Dus wordt er veel gezocht naar artikelen / mogelijkheden om “iets te doen” te hebben, of om kinderen bezig te houden. Kralen zijn daar vaak heel geschikt voor. Een armband(je) maken, een ketting rijgen, oorbellen maken, het kan allemaal. In de webshop staan heel veel sieraden die als voorbeeld gebruikt kunnen worden en dezelfde kralen of vergelijkbare zijn hier ook verkrijgbaar. Zolang Post.nl maar werkt kan alles thuisbezorgd worden!

In het kleurenschema voor 2020 wordt blauw een hele belangrijke! Shop hier glaskralen, facetgeslepen of rond en (half)edelsteen kralen in verschillende blauwtinten. En de nieuwe petrol blauwe 6x1,5mm kralen, gemaakt van grieks keramiek! Bij de keramiek kralen zijn verschillende blauwe kralen, maar ook mooie zonnebloem kralen voor de komende zomer.

Laatste 3 maanden van 2019

De afgelopen maanden zijn er weer heel veel kralen en sieraden toegevoegd. Het assortiment blijft zich uitbreiden. In deze laatste maanden van het jaar, als de kachel weer aangaat, is het heerlijk om met kralen bezig te zijn. Zoals bijvoorbeeld om leuke Sinterklaas of Kerst cadeaus zelf te maken! En natuurlijk kunt u sieraden of kralen kopen om weg te geven. Er is zoveel mogelijk!

Kijk eens bij de hangers, over het algemeen met een mooie (half)edelsteen. Altijd leuk om een hanger die u al heeft af te wisselen met iets nieuws. De einde jaars aanbiedingen zijn altijd populair - er worden ook meer artikelen aan toegevoegd. Elke week wordt komt er wel iets bij En als het op is, is het vaak ook echt op.

Heel veel creatief en winkel plezier toegewenst voor de komende weken en maanden!

Groeten Ellie

Er zijn heel veel grote vuur agaten en gewone agaten toegevoegd, ovalen en druppel vorm. Kijk bij GROTE KRAAL.

De afgelopen periode zijn er veel nieuwe soorten kralen aan de webshop toegevoegd zoals Apatiet, Goud kwarts, Chrysocolla/lapis lazuli en nog veel meer. Daarnaast veel nieuwe halskettingen, geknoopt en gewoon geregen of een verzilverde ketting met mooie hanger.

Ik wil jullie graag allemaal hartelijk danken voor de aankopen en het vertrouwen dat jullie ook dit jaar weer in Sieraden en Kralen gehad hebben.

Het jaar is nog niet voorbij, en ook de eindejaars aanbiedingen staan nog een poosje online, t/m 3 januari 2019. Het is de moeite waard om ze te bekijken, meer als 300 artikelen. Heel veel (edelsteen) kralen, armbanden, kettingen, oorbellen, manchetknopen en diverse andere zaken worden nu met vaak grote kortingen aangeboden.

Het kan zijn dat je nog iets in je winkelwagen hebt staan dat je eigenlijk wel zou willen bestellen. Mocht je het wachtwoord vergeten zijn dan is het niet zo heel moeilijk om dat te vervangen. Laat het me weten als je hulp nodig hebt.

Ik stuur door het jaar heen geen nieuwsbrieven rond ivm de privacy regels, maar via de website kun je het allemaal bijhouden. In het onderdeel Nieuw van de webshop vind je de laatste artikelen die toegevoegd zijn.

Er is vandaag ( 10 nov. 2018)een nieuwe Post geplaatst op Facebook. Er zijn de laatste weken veel nieuwe artikelen opgenomen in de webshop: verschillende kralen waaronder heel veel nieuwe kleuren rocailles, delica's, veel edelsteen kralen en sieraden, acryl kralen en nog veel meer. Ook bij Onderdelen zijn veel nieuwe artikelen geplaatst. De Eindejaars Aanbiedingen trekken al veel kijkers, er staan al meer als 100 artikelen op. Vaak is het wel: Op=OP!

Ivm de nieuwe Privacy Wetgeving die in mei 2018 ingaat, hebben we besloten dat er geen Nieuwsbrief meer rondgestuurd zal worden. Dit werd altijd al heel onregelmatig gedaan, maar vanaf nu dus niet meer. U als klant zal door ons niet aangeschreven worden, behalve als dat ivm een bestelling echt noodzakelijk is. Alle nieuws en nieuwtjes kunt u terugvinden op de Facebook Pagina van Sieraden en Kralen. U kunt deze via de webshop aanklikken.Natuurlijk kunt u ook gewoon in de webshop rondneuzen!

 

Nieuwsbrief juni-vakantie 2017

Dit weekend, vanaf zaterdag 17 juni, ben ik een dag of 10 met vakantie. Binnengekomen bestellingen t/m vrijdag 16 juni worden afgehandeld. De webshop blijft wel open en de bestellingen worden vanaf woensdag 28 op volgorde van binnenkomst afgehandeld. Mocht u vragen hebben dan kunt u daar een emailtje over sturen, ik ben de hele tijd bereikbaar. Misschien duurt het ietsje langer voordat ik een antwoord kan geven, maar dat mag als je op vakantie bent!

De aanbiedingen lopen gewoon door, het zijn er weer een heleboel. Vergeet niet bij Onderdelen te kijken, die aanbiedingen lopen tot het eind van deze maand. En er zijn heel wat nieuwe kralen en sieraden binnengekomen!

Tot gauw, Ellie

 

Nieuwsbrief Moederdag 10 mei 2017

A.s. zondag 14 mei is het Moederdag. Heeft u al een cadeautje gekocht? Onze webshop staat bol van de aanbiedingen: heel veel sieraden zoals oorbellen, kettingen en armbanden. De prijzen zijn van laag tot niet al te hoog. Er zijn nieuwe barnsteen sieraden binnengekomen, net op tijd. O.a. mooie oorbellen met sterling zilver en prachtige hangers. Verder heel veel verschillende edelsteen en glaskralen en hangers voor het zelf maken van sieraden.

De aanbiedingen lopen gewoon door en zijn de hele maand geldig, t/m 31 mei. Kijk ook bij de grote agaten, ze zijn praktisch allemaal afgeprijsd! U vindt ze bij de edelsteen kralen onder het kopje: agaat groot.

 

Nieuwsbrief 23 april 2017

Hoewel de webshop open blijft voor bestellingen, ben ik vanaf 25 april t/m 30 april ivm een korte vakantie afwezig. De bestellingen worden vanaf 1 mei afgehandeld en afgestuurd.

De aanbiedingen lopen gewoon door en zijn over het algemeen geldig t/m 30 april. De grote agaten hebben een aparte korting, dat loopt door t/m eind mei.

Kom vooral even naar de aanbiedingen kijken!

 

27 februari 2017

Nieuw in de webshop: Sieraden Zelf Maken!

Het zijn er nog niet zoveel, maar het aantal zal groeien. Enkele populaire armbanden zijn nu verkrijgbaar als Zelf Maak Pakket, en houten kinderkettingen. En er is ook een setje Rozekwarts oorbellen met zilveren oorhaken om zelf te maken. Er gaat meer volgen, hou het in de gaten!

 

23 februari 2017

Een korte update:

er zijn nogal wat nieuwe artikelen binnengekomen, de afgelopen week. Mooie witte ronde maansteen kralen, blauwe chalcedoon kralen en zachtroze opaalkralen, allemaal 6mm groot. Wees er snel bij, een deel is al verkocht. Verder aanvullingen voor agaten, aquamarijn en veel glaskralen. Nieuwe oorbellen, armbanden en nog veel meer.

Tot ziens in de shop!

 

17 februari 2017

Beste allemaal,

Er zijn de afgelopen periode veel nieuwe artikelen in de webshop gezet. Mooie kralen zoals bijvoorbeeld bicones, glasparels, jade, opaliet en agaat. Ook nieuwe kettingen, armbanden en oorbellen.

Verder zijn er ook diverse tussenzetsels en verdelers binnengekomen. Hele mooie tussenzetsels om bijvoorbeeld met kraaltjes te bewerken en verdelers/chandeliers met meerdere gaatjes om oorbellen mee te maken.

En een ook weer een grote pagina vol met allerlei aanbiedingen (t/m 28 februari) van zowel edelsteen als gewone armbanden, oorbellen, hangers, onderdelen en kralen.

Kom vrijblijvend langs bij sieradenenkralen.nl en neus wat rond. U vindt er vast wel iets!

Fijn weekend gewenst,

Ellie

 

14 januari 2017

Vandaag heb ik een nieuwsbrief rondgestuurd, met informatie over de aanbiedingen.

Beste ,

We zijn alweer bijna in de 2e helft van januari aangekomen! En het lijkt zelfs winter te worden, hoewel dat nog niet helemaal zeker is. Hier in dit deel van het westen is in elk geval de sneeuw nog niet blijven liggen.

Het is nu wel heel uitnodigend om lekker met kraaltjes aan de slag te gaan, of om gewoon wat rond te neuzen in de webshop. En dat kan, want sieradenenkralen.nl heeft de aanbiedingen pagina vol staan met kralen, onderdelen en sieraden. Ook op de gewone pagina’s staan veel aanbiedingen. Er is vast wel iets voor u bij. De aanbiedingen lopen t/m 31 januari.

En er zijn ook alweer diverse nieuwe artikelen toegevoegd, maar daar zal nog meer van komen. Dat laat ik dan wel weer weten.

Graag tot ziens! Ellie

 

11 januari 2017

Met hoge kortingen zijn we het Oude jaar uitgegaan, er is goed van geprofiteerd door onze klanten. Er is een en ander in bestelling om de gaatjes op te vullen.

Ook nu zijn er heel veel aanbiedingen, en er zal nog meer bij komen. Zodra alle aanbiedingen online staan wordt er een nieuwsbrief rondgestuurd zodat u het allemaal te horen krijgt. Op het moment zijn er wat nieuwe kettingen geplaatst, alweer in voorjaarskleuren. Heerlijk om daar naar uit te zien. Er zijn ook wat Rivoli stenen 12mm van Preciosa in het aanbod opgenomen. Het zijn prachtige stenen om oorbellen mee te maken of om in armbanden en kettingen te verwerken.

30 december 2016

Beste allemaal, Bijna is 2016 afgelopen en klopt 2017 op de deur. We gaan bij Sieraden en Kralen het jaar uit met hoge kortingen op bijna alles wat er in de website staat, en dat is niet weinig. Vandaag en morgen (31 december) kunt u hier nog van profiteren. Iedereen een hele fijne jaarwisseling gewenst en we hopen u allemaal komend jaar terug te zien in de shop. Groeten, Ellie 16 december 2016 Ik stuur niet vaak een nieuwsbrief rond, maar die van afgelopen week is goed ontvangen. Er zijn dan ook heel veel kortingen op dit moment, praktisch alles is meer of minder afgeprijsd. En dan begin ik het nieuwe jaar met nieuwe bestellingen, ook leuk. De afgelopen week zijn er veel acryl en houten kralen online gezet. Er zijn hele leuke grote houten kralen, zoals een uiltje, een zonnetje of een lieve heers beestje. De acryl kralen, kleurenmixen meestal, hebben prachtige snoepkleurtjes. Maar als je zelf graag kindersieraden maakt kun je hier je gang gaan. Groeten Ellie 6 december 2016 De kindersieraden die afgelopen periode online gekomen zijn waren (zijn) een groot succes! Ze zijn ook leuk met al die vrolijke kleurtjes. Er staan al wat houten kinderkralen online en ook wat acryl kralen. Maar daar komt nog meer bij. Eind deze week ga ik een nieuwbrief rondsturen, met daarin allemaal leuke dingen voor de feestdagen! Iets kan ik verklappen, er komen/zijn al giga kortingen op heel veel artikelen! Groeten Ellie 5 november 2016 Deze week heb ik verschillende kinderarmbandjes gemaakt. Er zijn zulke mooi gekleurde acryl ( soort plastic) kralen met een prachtige glans of iets doffer van kleur binnengekomen. Gewoon een feest om er mee bezig te zijn. Verder hele leuke houten armbandjes en kettingen. Gemaakt van bamboe hout en cocos hout. De verf is lood- en allergy vrij. Op faceboek staan ook enkele fotos, op de website is natuurlijk alles terug te vinden. De feestdagen komen eraan en dan is het vaak zoeken naar leuke en originele cadeaus. U kunt ze zelf maken, er staan kralen en onderdelen genoeg in de webshop, maar er zijn ook heel veel sieraden die al klaar zijn. En leuk om te geven! Zoals, voor Sinterklaas, de lieve kinderarmbandjes. Groeten, Ellie 17 oktober 2016

PROFITEER VAN DE HERFST VAKANTIE AANBIEDINGEN! GA NAAR DE AANBIEDINGEN PAGINA VOOR VEEL VOORDEEL!

Deze tekst staat bovenaan elke categorie. Tijdens de 2 weken herfstvakantie staan er 100 artikelen in de aanbieding, met extra veel korting. Kijk, bestel en profiteer! Groeten Ellie 3 oktober 2016 Vandaag zijn de kleine maat Miyuki rocailles ( 11/0 = 2mm) toegevoegd. Miyuki geeft een hele mooie kwaliteit, en door de regelmatige vorm ook meer kralen per gram. Het zijn 26 vreselijk mooie kleuren, mijn handen jeuken er van. Verder is er een nieuw onderdeel bij armbanden: Armbandjes Mini. Dit zijn armbanden gemaakt van kleine kraaltjes, en voor een klein prijsje. Leuk om er meerdere tegelijk van te dragen, kies en combineer! Ook heel praktisch voor de komende feestdagen, een aardig klein kado. Natuurlijk zijn er ook een heleboel andere sieraden. Kijk rustig rond naar wat er allemaal te koop is. Groeten, Ellie 26 september 2016 De laatste paar dagen heb ik diverse kleuren rocailles geplaatst. Bijna allemaal in de maat 6/0=4mm. Het zijn veel metallic kleuren, die doen het prachtig in deze tijd van het jaar. Paars, zilvergrijs, brons en kopertinten, aubergine rood, roze en groen, prachtig om te verwerken. Ik heb er al diverse armbanden van gemaakt en geniet van de kleuren. Er gaan ook nog rocailles in de kleinere maten komen, daar ben ik nog mee bezig. Verder zijn er diverse kleuren mooie doorzichtige bicones geplaatst, allemaal in 6mm. De prijzen probeer ik, zoals altijd, laag te houden. Omdat er zoveel delftsblauwe armbanden verkocht waren ben ik daar ook heel erg mee bezig, de voorraad moet wel op peil blijven! Groetjes voor nu! Ellie.

 

20 september 2016

Ik heb al een hele poos geen nieuwsbrief geschreven, omdat ik ook alle nieuwe artikelen op facebook plaats. Maar er kwamen reacties van klanten die mijn berichten liever direkt via de website wilden lezen, dus zodoende ga ik hier verder.

Vorige week zijn we een week weg geweest, de webshop was gesloten. Het was zulk mooi weer, de omgeving was prachtig en vakantie is natuurlijk meestal een heerlijke tijd. Maar vaak was ik s avonds toch weer druk bezig met mijn kraaltjes. Dat is nu eenmaal een heerlijke hobby. Van 3mm en 4mm kraaltjes heb ik verschillende armbanden gemaakt, passend bij deze herfst tijd. De kleuren zijn goud, geel, brons, groen, paars etc. Zulke mooie kleuren! Twee verschillende spiraal armbanden, die dan ook Najaar 3mm en Najaar 4mm heten. En een paar hele tere armbandjes, het lijkt of ze gevlochten zijn. Eentje in goud, lila en koper en eentje in kristal met roze en lila/paars. Ze zijn zo fragiel, het is moeilijk om er goede fotos van te maken. 

Groeten, Ellie

 

 

16 februari 2016

Er zijn afgelopen week zoveel nieuwe artikelen binnengekomen, dat ze niet eens allemaal tegelijk te benoemen zijn.

Prachtige barnsteen kettingen, afkomstig uit Polen en Litouwen, waar de barnsteen gevonden wordt. Mooie koraal, armbanden met thais zilver. En hele leuke reacties gehad van klanten die blij waren met hun bestellingen. En daar doe je het voor. Er komt een pagina voor recensies, waarin we deze berichtjes gaan plaatsen.

Op facebook zijn nieuwe posts geplaatst en ook op het blog met veel info over barnsteen en koraal.

Vriendelijke groet,

Ellie

 

 

12 januari 2016

De webshop is open! Er is lang en hard gewerkt, maar eindelijk is www.sieradenenkralen.nl zover. Het harde werken bestond, en bestaat, uit: kralen en edelstenen uitzoeken, per stuk fotos maken, tekstje schrijven, fotos bewerken, en dan per onderdeel in de database plaatsen. Eindeloze hoeveelheden van dozen en pakjes en zakjes. De meeste sieraden waren er al, ze staan ook in De Holland Winkel en op mijn Etsy shop: EllasJewelry. Er zal nog een en ander bijgevoegd gaan worden.

Veel van de kralen zijn zelf geimporteerd, maar niet alles. Er lag nog zoveel....

Ik houd u op de hoogte van hoe het gaat reilen en zeilen.

Vriendelijke groet,

Ellie

 

 1 februari 2016

sieradenenkralen.nl heeft ook een facebook pagina, waar al een aantal artikelen op geplaatst is. De vriendenkring begint zich uit te breiden, ontzettend leuk. 

Afgelopen week is er mooie Taiwanese jade binnen gekomen, deze zal binnen enkele dagen op de website staan. Het heeft een mooie zachtgroene  kleur met hier en daar een lichter plekje. Ze is niet geverfd.

Er zijn in het onderdeel edelsteen sieraden mooie halskettingen, armbanden en oorbellen bijgekomen, gemaakt van zachtgroene aventurijn en de mooie bruin/ gele tijgeroog. Deze sieraden zijn ook via www.hollandwinkel.nl te koop.

Vriendelijke groet,

Ellie

 

 

Ik heb al een poosje niets geschreven, maar dat komt omdat ik eigenlijk alles op facebook zet, de nieuwe produkten en sieraden, fotos, alles. Dus als u de facebook link aanklikt, onder aan de pagina, dan bent u helemaal op de hoogte. Groetjes, ellie