Hartelijk welkom bij Sieraden en Kralen!

Helemaal niets doen is niet mijn ding, vandaar dat ik al bezig was met deze website toen ik het ook nog heel erg druk had bij mijn vorige baan. Het opbouwen van een webshop is voornamelijk heel veel werk, vooral het invoeren van de beschrijvingen, het maken van de fotos en het uitzoeken wat wel en wat niet bij elkaar past.

Ik maakte al een aantal jaren delftsblauwe sieraden, daarna ben ik gaan werken met glaskralen, maar ook de edelstenen vind ik fascinerend. Prachtig materiaal om mee te werken! Regelmatig ben ik bezig om iets te maken, ontzettend leuk werk! Overal (edelsteen) kralen en onderdelen,  en maar uitzoeken wat het beste bij elkaar past. Handgemaakte sieraden zijn vaak uniek, er is er dan maar 1 van beschikbaar.

Het aanbod in de webshop kan wisselend zijn, er zijn ook veel sieraden bij die ingekocht worden speciaal voor de verkoop.

Mijn persoonlijke favorieten onder de edelstenen zijn de amethyst, verschillende agaten en lapis lazuli. Dit zal natuurlijk voor iedereen verschillend zijn en daarom zijn er ook veel verschillende edelstenen opgenomen in de webshop. Sieraden gemaakt van edelstenen blijven mooi en gaan vaak van generatie op generatie over. Zorg goed voor ze en maak ze voorzichtig schoon. Er zijn zoveel verschillende soorten edelstenen.  Een mooie armband, oorbellen of ketting is vaak helemaal niet veel duurder dan sieraden gemaakt van andere materialen. 

Er is een behoorlijk groot aanbod van glazen kralen, ook hele mooie tsjechische. Die hebben een prachtige heldere glans. Vaak facetgeslepen, met een coating. En er zijn kristal glaskralen in Swarovski style. Ze flonkeren aan alle kanten als ze gedragen worden. Er zijn nu ook Swarovski kristal kralen, bicones en puntsteentjes, heel mooi om in sieraden te verwerken.

Een eigengemaakt sieraad heeft voor de maakster/maker altijd grote waarde en daarom vindt u bij Sieraden en Kralen ook kwalitatief mooie en goede artikelen. En het is prachtig om zo'n sieraad cadeau te geven! Het hele jaar door zijn er momenten waarop naar een cadeau gezocht wordt. Wat is dan leuker als iets wat u zelf gemaakt heeft? Natuurlijk zijn er ook genoeg armbanden, kettingen en oorbellen kant en klaar in de website die u daar voor gebruiken kunt. Veel van hetzelfde maken is niet leuk, vandaar dat er een grote varieteit aan handgemaakte sieraden is.

Fotos maken van de verschillende artikelen valt niet altijd mee, en bij het bewerken van de fotos moet goed opgelet worden dat ze er zo waarheids getrouw mogelijk uitzien. Toch zal de realiteit van een sieraad of kraal soms wel iets verschillen van de foto. Dit komt o.a. omdat de beeldschermen niet allemaal gelijk zijn en de kleuren zodoende iets anders waargenomen zullen worden. 

Een webshop is altijd in beweging, er zijn steeds nieuwe artikelen die klaar liggen om opgenomen te worden. Dat is een continu gebeuren en het assortiment wordt heel regelmatig aangevuld en bijgewerkt.  Mocht u iets missen, of iets graag willen hebben, laat het dan weten. Dan kan ik uitzoeken hoe ik daarmee behulpzaam kan zijn. 

Groetjes Ellie.