Verzendkosten

One page check out

Sinds 1 april 2024 gebruiken wij de one page check out procedure. Dat betekent dat de hele betaalprocedure nu op 1 pagina zichtbaar is. Standaard staat bij uw bestelling bezorging op pakket. (Dat kunnen wij niet wijzigen. ) Maar boven het afrekenbedrag kunt u aanvinken of uw voorkeur voor bezorging envelop of briefpakje is. Dit is uiteraard afhankelijk van het gewicht van de bestelling. Als dat boven de 50 gram uitkomt wordt de envelop niet getoond. Zodra u een keuze aanvinkt, wordt deze getoond in de bestelling.

Gratis verzending van een bestelling vanaf 80 euro binnen Nederland. Dit wordt als pakket met track en trace verzonden.

For shipment abroad, please send an email to [email protected] and ask for info about the shippingcosts. Sorry, we can not ship to the UK!

Minimum bedrag voor een bestelling is 4,00 euro.

De kosten voor verzending in 2023 worden als volgt:

Pakket = 6,95 euro

met track en trace t/m 10 kilo

Briefpakket 4,95 euro

met track en trace t/m 2 kilo

Envelop tot 50 gram = 2,50 euro

let op: het kan soms een week of langer duren voordat een envelop bezorgd wordt. Er is geen track en trace.

De track en trace gegevens van briefpakjes en pakketten worden naar u toegestuurd zodra Post.NL het in ontvangst genomen heeft. U kunt zodoende bijhouden waar het pakje of briefpakje zich bevindt. Zodra bij het track en tracenummer vermeld wordt: ""Zending afgeleverd"" geldt dat als een geslaagde levering.

Envelop verzending brengt een klein risico met zich mee van weg- of zoekraken. Als een brief of briefpakje per ongeluk bij de buren in de bus beland, kunnen wij hier geen verantwoordelijkheid voor nemen. Post.NL geeft geen garantie op juiste aflevering van briefpakjes of brieven

pakket verzending binnen de EU is mogelijk.

Een pakket naar Belgie kost 9,10 euro. Dit geldt voor een gewicht tot en met 5 kilo.

Een bestelling per bankoverschrijving betalen is altijd mogelijk. U klikt dan bij het plaatsen van de bestelling op: bankbetaling. Op de bevestiging van de bestelling staan onze bankgegevens, zoals die ook hieronder vermeld staan:

Sieraden en Kralen te Monnickendam

Bank: KNAB

Reknr. NL16KNAB0254932398

Internationaal: Swift/IBAN: KNABNL2H

De bestelling wordt afgestuurd zodra uw betaling via bankoverschrijving ontvangen is. BANKBETALING IS GEEN AFTERPAY